انتشار فیلم های کارگاه های تخصصی فراگستر در همایش نظام اداری
زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
همانطور که در خبر قبلی ذکر شد امسال نیز فراگستر با حضور در دومین همایش بزرگ نظام اداری کشور به برگزاری دو کارگاه تخصصی در خصوص معرفی و ارائه آخرین دستاوردهای این شرکت در راستای تحقق دولت الکترونیک پرداخت. این همایش که با حضور ۱۸۰۰ نفر از مدیران و کارشناسان شرکتها و سازمانهای بزرگ و دولتی همراه بود با هدف ارائه خدمات دولت به مردم، هم افزایی در مدیریت یکپارچه مکاتبات و اسناد الکترونیکی دولت، فرهنگ سازی استفاده از فناوریهای نوین و… در ۱۷ اردیبهشت ۹۷ در سالن اجلاس سران برگزار گردید.
کارگاههای آموزشی شرکت فراگستر در این همایش پذیرای میهمانان و مسئولین محترم از ادارات و سازمانهای خصوصی و دولتی مختلف بود. در این کارگاهها تحولات جهانی اتوماسیون و راهکارهای جدید نرمافزاری فراگستر از جمله اتوماسیون اداری و فرایندها در جهت همگامسازی با قابلیتهای اتوماسیونهای جهانی ارائه گردید.
در این کارگاهها به موضوعاتی از جمله موارد زیر پرداخته شد که فیلم کامل آن در ادامه ارائه شده است:
- خودکارسازی (اتوماسیون) به چه معناست؟
- آیا سیستمهای کنونی به معنای واقعی توانستهاند خودکارسازی را تحقق بخشند؟
- آیا نیازهای کشور درحوزه اتوماسیون اداری خاص منظوره است؟
- ابزارهای بهرهوری و همکاری سازمانی در جهان کدام است؟
- اتوماسیون G Suite گوگل چه قابلیتهایی دارد؟
- حرکت اتوماسیون بسوی رایانش ابری در ایران چگونه است؟
- تاثیرات استفاده از فناوری جستجوی معنایی و پردازش زبان طبیعی در جستجو چیست؟
- دستهبندی و بایگانی خودکار اسناد سازمانی براساس محتوا چگونه انجام میگیرد؟
- استفاده از شبکه عصبی برای دستهبندی اسناد سازمانی چگونه است؟
- و…
کارگاه تخصصی نقش فناوری بومی شده در ارتقا و جایگاه نظام اداری
در کارگاه اول با عنوان “نقش فناوری بومی شده در ارتقا و جایگاه نظام اداری” به معرفی و بررسی قابلیتهای اتوماسیونهای جهانی مانند: G Suite گوگل ، Podio، Basecamp و… پرداخته شد. همچنین راهکارهای فراگستر جهت بومی سازی امکانات اتوماسیونهای هوشمند جهانی و بخشی از قابلیتهای جدید نرمافزار اتوماسیون اداری فراگستر به حضار ارائه شد.
کارگاه تخصصی هوشمندسازی اداری و مهندسی مجدد با بکارگیری فناوریهای نوین بومی
در دومین کارگاه تخصصی فراگستر در این همایش، که با عنوان “هوشمندسازی اداری و مهندسی مجدد با بکارگیری فناوریهای نوین بومی” برگزار شد؛ ابتدا به بررسی هوشمندسازی سیستمهای اتوماسیون اداری و اجرای BPMS روی بستر اتوماسیون اداری، بدلیل شناخت بهتر گلوگاهها و افزایش بهرهوری سازمان پرداخته شد. در ادامه مزایای پیادهسازی مدیریت فرایندها (BPM) و استفاه از ابزارهای مدلسازی فرایند مانند BPMN بررسی گردید.
در آخرین ارائه این کارگاه از سیستم موتور جستجوی هوشمند و معناگرایانه، که با همکاری دانشگاه شهید بهشتی و شرکت فراگستر بروی سیستم اتوماسیون اداری فراگستر پیادهسازی گشته؛ رونمایی شد. این قابلیت منحصربفرد، بوسیله یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی به جستجوی هوشمند در مکاتبات سازمان پرداخته و در افزایش سهولت استفاده از نرمافزار اتوماسیون اداری و افزایش کارایی کاربران بسیار اثرگذار میباشد.
فیلم کامل کارگاه ها حدود ۱ ساعت و نیم میباشد که میتوانید از طریق لینک زیر دانلود و مشاهده کنید.