راهکارهای ابری برای صنعت اتوماسیون اداری
زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
در طول تمامی این ۲۰ سال پس از انتشار اولین نسخه از نرمافزار اتوماسیون اداری فراگستر، ما همواره تلاش کرده ایم تا یک گام جلوتر از نیاز مشتریانمان و همتراز با تکنولوژیهای روز دنیا حرکت کنیم.
این بار نیز با شناخت نیازهای خاص مشتریان سیستمهای هوشمند تجاریمان و همچنین موانع استفادهی کاربردی و به صرفهی آنها از سیستمهای اتوماسیون اداری، در ورژن تازه نرم افزار اتوماسیون اداری فراگستر به فناوریهای پیشگامی مثل تبدیل گفتار به متن، جستجوی معنایی و رایانش ابری (Cloud) یا راهکارهای ابری پرداختیم.
رایانش ابری چیست؟
ذخیره و پردازش اطلاعات در سیستمهای مختلف از جمله نرم افزارها، نیازمند فضای بخصوصی ست. در رایانش ابری (Cloud) این فضا و منابع رایانشی از خارج از سازمان تامین میشود که امتیازات بسیار ارزشمندی را برای استفاده کنندگان از این رویکرد به ارمغان میآورد.
رایانش ابری (Cloud) به سادگی از طریق اینترنت قابل دسترسی ست. همچنین با استفاده از رویکرد راهکارهای ابری هزینهی استفاده از منابع متناسب با نیاز کاربران و متغیر خواهد بود که در نتیجه صرفهی اقتصادی زیادی را بدنبال خواهد داشت.
منابع و ابزارهای لازم برای رایانش عموما هزینههای بالایی دارند. سازمانها و شرکتهایی که از نرمافزارهایی مثل نرم افزار اتوماسیون اداری یا نرم افزار مدیریت فرآیندها (BPMS) استفاده میکنند نیازمند این فضا یا ابزار هستند و در عین حال شناخت و اطلاعات کافی از رایانش ابری خارج از سازمان ندارند. برای استفاده از رایانش ابری خارج از سازمان، دیگر نیازی نیست که این فضا توسط سازمانها بطور اختصاصی تهیه شود. در این رویکرد سازمانها میتوانند به عنوان خدمات، این منابع را متناسب با نیازهای خود از خارج از سازمان تهیه کنند. در واقع با این رویکرد علاوه بر حذف بار خرید تجهیزات از دوش شرکتها و سازمانها، پرداختها همسو و هم اندازه ی میزان مصرف آنها تنظیم میشود.
راهکارهای ابری، شرکتها را بی نیاز از تامین سخت افزارها و زیرساخت های لازم برای پیادهسازی نرم افزارها میکند. در عوض، میتوان بدون نیاز به صرف هزینههای بالا، تهیه سخت افزار و سایر زیرساخت ها و تنها با پرداخت حق اشتراک از این خدمات استفاده کرد.
مزایای استفاده از راهکارهای رایانش ابری چیست؟
مجهز شدن سازمانها به این ابزار مزایایی برای آنها بهمراه خواهد داشت که کاربردی بودن آن را به خوبی توجیه میکند. نمونههایی از این مزایا شامل:
- پرداخت هزینه متناسب با خدماتی که شرکت ها دریافت میکنند.
- حذف بار سنگین خرید تجهیزات و سخت افزارهای لازم.
- دسترسی سریع و در لحظه به اطلاعات مورد نیاز از طریق اینترنت.
- کاهش چشمگیر زمان راهاندازی نرم افزارها.
- بینیاز به نصب، راهاندازی و نگهداری از تجهیزات سخت افزاری.
- بینیاز از در نظر گرفتن تدابیر امنیتی و تبادل اطلاعات در بستری ایمن و مطمئن.
- استفاده از آخرین ورژنهای سیستم.
- بهرهگیری از خدمات تخصصی و حرفهای مدیریت سیستم.